Εταιρεία

Ποιοι είμαστε

Κανελλόπουλος ΓιώργοςΗ Omega Real Estate ιδρύθηκε το 2010, από τον Γιώργο Κανελλόπουλο, μεσίτη Αστικών Συμβάσεων, πιστοποιημένο διαχειριστή ακίνητης περιουσίας και πραγματογνώμονα ακινήτων.

Πολύ γρήγορα, ικανοί συνεργάτες με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του realestate, συμπλήρωσαν την ομάδα της εταιρείας μας, με έδρα το κέντρο της Πελοποννήσου, την Τρίπολη Αρκαδίας.

Mέσα από ένα ολοκληρωμένο σύστημα τεχνολογίας και εκπαίδευσης, αλλάξαμε τα δεδομένα, αναβαθμίζοντας το ρόλο του παραδοσιακού μεσίτη σε σύμβουλο ακίνητης περιουσίας, ενώ δημιουργήσαμε δίκτυα συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αυτό οδήγησε και στην αλλαγή της νοοτροπίας των πελατών μας, του τρόπου που παίρνουν αποφάσεις  που αφορούν στα ακίνητα αλλά και της ίδιας της σχέσης τους με εμάς, τους επαγγελματίες ακινήτων. Επιπλέον, η ολοκληρωμένη πληροφόρηση που τους παρέχουμε, συμβάλλει σημαντικά στη δημιουργία μιας στέρεας βάσης δεδομένων πάνω στην οποία κινούνται με ασφάλεια και σιγουριά σε κάθε τους βήμα.

Ειδικότερα, όσον αφορά στους ιδιοκτήτες ακινήτων, προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για την καλύτερη δυνατή προώθηση του ακινήτου τους, ενώ για τους αγοραστές/ενοικιαστές, παρέχουμε ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο ώστε να αξιοποιούμε το χρόνο τους αποτελεσματικά και με τον ιδανικότερο τρόπο.

Φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη μας ένα πολύ υψηλό επίπεδο υπηρεσιών με έναν αποτελεσματικό, εξατομικευμένο και ευέλικτο τρόπο. Υπηρεσίες που προσαρμόζονται στον κάθε έναν προσωπικά, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του, που διευρύνονται και είναι σε διαρκή επαφή με τις τελευταίες εξελίξεις στον κτηματομεσιτικό τομέα.