Ο browser σας είναι απαρχαιωμένος!

Ενημερώστε τον browser σας για καλύτερη και ασφαλέστερη περιήγηση. Ενημέρωση Τώρα

Κλείσιμο

Επενδύσεις & Ανάπτυξη

Επενδύσεις

Η εταιρεία μας αναγνωρίζει τις διάφορες επενδυτικές ευκαιρίες και εκτιμά και διαχειρίζεται ακίνητα ώστε να αυξηθεί η αξία τους, να διατηρηθεί η ρευστότητα και να αυξηθούν οι αποδώσεις.

Με αυτόν τον τρόπο, μέσα από όλες αυτές τις ενέργειες, ανακαλύπτουμε νέες επενδυτικές ευκαιρίες και προσφέρουμε σημαντικές και καίριες συμβουλές κατά τη διαδικασία της απόφασης απόκτησης ή διάθεσης ακινήτων.

Ανάπτυξη

Η ανάπτυξη αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για το μέλλον και τη συνέχεια της χώρας μας. Δίνοντας έμφαση σε διάφορους τομείς που μπορούν τη στηρίξουν, η εταιρεία μας επενδύει και διαχειρίζεται ακίνητα και εκτάσεις που μπορούν να αποτελέσουν μια σοβαρή επένδυση για το παρόν αλλά κυρίως, το μέλλον.

Τουριστική Ανάπτυξη

Η εταιρεία μας δίνει ιδιαίτερη σημασία στον τουριστικό χάρτη της χώρας και γι’αυτό το λόγο στο χαρτοφυλάκιο μας διαθέτουμε παραθεριστικές κατοικίες, επιχειρήσεις τουριστικού ενδιαφέροντος όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, ενοικιαζόμενα δωμάτια κ.α., καθώς επίσης, εκτάσεις παραθαλάσσιες και ορεινές που προσφέρονται για τουριστική ανάπτυξη.

Αγροτική Ανάπτυξη

Η αγροτική ανάπτυξη της χώρας αποτελεί μία μεγάλη μελλοντική αλλά και σύγχρονη επένδυση. Η εταιρεία μας διαχειρίζεται ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο με μικρές και μεγάλες εκτάσεις για αγροτική εκμετάλλευση και ανάπτυξη στον τομέα της γεωργίας, χαμηλής και υψηλής παραγωγικότητας καθώς και δασοκομίας.

Ενεργειακή Ανάπτυξη

  • Φωτοβολταϊκά πάρκα 100kw και 500kw
  • Άδειες αιολικών πάρκων

Δίκτυα Ανάπτυξης

Αναλαμβάνουμε την έρευνα αγοράς και τη διαπραγμάτευση για την καλύτερη εκτέλεση του σχεδιασμού ανάπτυξης δικτύου της εταιρίας σας, προτείνοντας επαγγελματικούς χώρους για αγορά ή μίσθωση.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Θέλετε να πετύχετε τον Επενδυτικό σας στόχο?

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.


×


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μηνιαία ενημέρωση για νέα ακίνητα στο email σας