Advanced Search

More Search Options
We found 0 results. View results
Advanced Search
More Search Options
we found 0 results
Your search results

Συμβουλές προς τους ιδιοκτήτες ακινήτων

Posted by Omega on 23 December 2014
0

Η πώληση ενός ακινήτου είναι μια διαδικασία που χρειάζεται ωριμότητα και πείρα, καθώς δεν είναι εύκολη υπόθεση. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αυτής πολλά προβλήματα μπορούν να προκύψουν και γι’ αυτό η εκπροσώπηση σας από έμπειρους μεσίτες γίνεται αναγκαία.

1. Δεν είναι ανάγκη να ξοδέψετε πολλά χρήματα για την ανακαίνιση του σπιτιού. Κάνετε μόνο τα αναγκαία για το καλύτερο παρουσιαστικό του.

2. Το ολοκληρωμένο marketing είναι εξίσου ζωτικής σημασίας, ειδικά σήμερα, για την πώληση ενός ακινήτου και κυρίως το διαδικτυακό marketing που εξασφαλίζει τη μέγιστη προβολή.

3. Βεβαιωθείτε ότι το κτηματομεσιτικό γραφείο που συνεργάζεστε είναι νόμιμο καθώς και φέρει τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις.

4. Στο μεσιτικό γραφείο που έχετε επιλέξει πρέπει να σας εκπροσωπεί έχετε καταθέσει έγγραφα όπως: Τοπογραφικό διάγραμμα, πίνακας αναλογιών, κάτοψη, οικοδομική άδεια και τίτλους ιδιοκτησίας.

5. Η απόφαση της πώλησης του ακινήτου σας, πρέπει να είναι και οριστική.

6. Ακόμα, πρέπει να σας παρέχεται η ακριβής αποτίμηση από την εκτίμηση της τιμής του ακινήτου που καθορίζεται σύμφωνα με την έρευνα της σημερινής αγοράς.

7. Ο Μεσίτης σου, είναι ο σύμβουλος σου, είναι αυτός που εργάζεται για εσένα, σου δίνει συμβουλές και διαπραγματεύεται για εσένα. Δεν λαμβάνει αποφάσεις για εσένα και δεν πρέπει να περιμένεις να το πράξει.

8. Ρωτάτε. Συνεχίστε τις ερωτήσεις ωσότου να πάρετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε και να αισθάνεστε άνετα με αυτά που μαθαίνετε.

Μια δύσκολη εποχή σαν τη σημερινή κάνει και την πώληση ενός ακινήτου μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία. Η εταιρεία μας φροντίζει να το κάνει όσο το δυνατόν πιο εύκολα και γρήγορα για εσάς, προστατεύοντάς σας από τυχόν κακοτοπιές και κάνοντας την πιο συμφέρουσα συμφωνία για εσάς.

Compare Listings